• Početna
  • Katalozi
  • Kvalitet pre svega
  • Aktuelnosti
  • Kontakt

Merno razvodni
ormani i kutije

MERNO RAZVODNI
ORMANI I KUTIJEPRELISTAJTE KATALOG 5

PREUZMITE KATALOG
U pdf FORMATU

 Modularni merno-razvodni orman od poliestera  MRO2 600 x 665 x 235
– tehničke karakteristike i primeri ormana –

Koristi za montažu dva merna uređaja, raspoređena po horizontali. Za montažu više mernih uređaja mogu se nizati jedan pored drugog i jedan iznad drugog.

FEMAN POLIESTERSKI ORMAN - KARAKTERISTIKE

Višenamenski modularni univerzalni orman izrađujemo u više varijanti, za montažu na stub, na zid, u zidu, kao slobodnostojeći nadzemni i kao slobodno­stojeći uzemni.
Orman izrađujemo od presovanog negorivog poliestera ojačanog staklenim vlaknima. Otporan je na udare, savijanje i ima veliku dielektričnu čvrstoću. Otporan je na atmosferske uticaje, kao i UV zračenje. Ne prouzrokuje štetna dejstva na žive organizme i čovekovu okolinu. Pruža veoma dobru mehaničku i električnu zaštitu. Spada u visoko izolacione ormane. Dodavanjem dihtung gume na vratima, prozorima i drugim otvorima postiže se visok stepen zaptivenosti IP 54.

Zbog svojih tehničkih karakteristika mogu se koristiti u vlažnim prostorijama, sredinama gde je veliko prisustvo kiselina, prašina i soli, termoelektranama, prostorijama sa visokim i niskim temperaturama, u industrijskim halama itd. Korišćenje je jednostavno i bez dodatnog održavanja, otporan je na visoke i niske temperature. Veoma laka i jednostavna montaža i ugradnja.
U skladu sa evropskim standardima i normama razvili smo širok program prateće ugradnje opreme za ormane. Po želji kupca ormane isporučujemo kompletno opremljene (šemirane) prema tehničkom uputstvu dostavljenom od strane kupca.

VRSTE, UPOTREBA I PRIMERI ORMANA

Mogu se koristiti kao merni, merno-komadni, za uličnu rasvetu, razvodni, komadni ormani za automatiku u pogonima itd.

Orman sa prekidačima i kontrolnim lampama

Merni orman

Orman sa prekidačima i kontrolnim lampama

Merni orman

Orman sa priključnim priborom

Orman sa automatikom