• Početna
  • Katalozi
  • Kvalitet pre svega
  • Aktuelnosti
  • Kontakt

FEMAN

Feman je najveći proizvođač kablovskog spojnog pribora, elektromaterijala, poliesterskih merno razvodnih ormana, ulične i industrijske LED, natrijum i metal halogene rasvete, toplotnih pumpi, solarnih kolektora, alata i instalacionog pribora, na Balkanu.

Fabrika ,,Feman“ osnovana je 1985. godine kao porodično preduzeće. Osnivač, vlasnik i direktor je inženjer Miodrag Nikolić, čije su liderske sposobnosti, rad i zalaganje, doprineli da se Feman razvije u srednje preduzeće, koje ima preko 270 zaposlenih i široku lepezu od preko 2400 visokokvalitetnih proizvoda. Na ukupnoj površini od 15.000m² ovi proizvodi se izrađuju u savremeno opremljenim pogonima: razvoja i konstrukcije proizvoda, livnice, kovačnice, bravarije, štancovanja, ekstrudiranja i brizganja plastike, presovanje poliestera, strugarske i glodačke obrade, farbare, galvanizacije, alatnice i montaže.

Naša poslovna deviza je “Kvalitet pre svega”, što dokazuje veliki broj osvojenih nagrada i priznanja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim sajmovima. Osvajanje novih proizvoda, njihov razvoj i permanentno usavršavanje vodi grupa proverenih stručnjaka različitih profila. Svi proizvodi su izrađeni u skladu sa SRPS, IEC, EN i NFC standardima, a preduzeće poseduje standard ISO 9001 još od davne 1996. godine i standarde ISO 14 001, ISO 27 001 i ISO 45 001, i OHSAS 18001.

Svi naši proizvodi prolaze neophodna ispitivanja i atestiranja, a određeni broj, iz svake serije se ispituje u našoj internoj laboratoriji, kako bi se obezbedilo da krajnji korisnik uvek dobije visokokvalitetan i pouzdan proizvod koji se brzo i lako montira. Zahvaljujući visokom kvalitetu, koji je postao sinonim za Feman proizvode, naša prodajna mreža se prostire po celom svetu.