O nama

Feman je najveći proizvođač kablovskog spojnog pribora, elektromaterijala, alata i opreme, za provodnike, na Balkanu.

Osnivač, vlasnik i direktor je inžinjer Miodrag Nikolić, čije su liderske sposobnosti, rad i zalaganje, doprineli da se Feman razvije u srednje preduzeće, koje ima preko 2 00 zaposlenih i široku lepezu od preko 1300 visokokvalitetnih proizvoda. Na ukupnoj površini od 10 000 m ovi proizvodi se izrađuju u savremeno opremljenim pogonima: razvoja i konstrukcije proizvoda, livnice, kovačnice, bravarije, štancovanja, ekstrudiranja i brizganja plastike, strugarske i glodačke obrade, farbare, galvanizacije, alatnice i montaže.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Naša poslovna deviza je “Kvalitet pre svega”, što dokazuje veliki broj osvojenih nagrada i priznanja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim sajmovima.

Osvajanje novih proizvoda, njihov razvoj i permanentno usavršavanje vodi grupa proverenih stručnjaka, različitih profila. Svi proizvodi su izrađeni u skladu sa JUS, IEC, VDE i NFC standardima, a preduzeće poseduje standard ISO 9001, još od davne 1996 godine.

Svi naši proizvodi prolaze neophodna ispitivanja i atestiranja, a određeni broj, iz svake serije se ispituje u našoj internoj laboratoriji, kako bi se obezbedilo da krajnji korisnik uvek dobije visokokvalitetan i pouzdan proizvod koji se brzo i lako montira.

 

DCIM100MEDIADJI_0012.JPG

 

Zahvaljujući visokom kvalitetu, koji je postao sinonim za Feman proizvode, naša prodajna mreža se prostire na svih 5 kontinenta, te je tako naš pribor našao kupce i u dalekoj Australiji.

Poslujte sa nama i uverićete se u tačnost naše poslovne devize.

2015 © Feman doo