• Početna
  • Katalozi
  • Kvalitet pre svega
  • Aktuelnosti
  • Kontakt

FEMAN  GREEN

AUTOMATSKI DVOOSNI  SOLARNI SUNCOKRET

HIBRIDNI SISTEM SA BATERIJAMA KAPACITETA 2 x 5,8 kW/h

FEMAN stanica za brzo punjenje DC i AC nudi vlasnicima električnih vozila priliku da svoj automobil napune sigurno i brzo. Tipični električni automobil sa baterijom 24kWh može se napuniti do 80% kapaciteta za najviše 20 minuta.
Punjač kombinuje industrijsku standardizaciju sa naprednom tehnologijom punjenja za podršku električnih vozilima nove generacije. Besprekorna integracija sa nekoliko rešenja za platne i fakturne račune omogućava lako i sigurno plaćanje putem platnih terminala i RFID kartice.

Samostojeći punjač je opremljen internet aplikacijama koje pružaju korisnicima mogućnost jednostavnog priključivanja njihovih uređaja na različite softverske sisteme kao što su baze podataka, platforme za plaćanje ili sistemi energetskih mreža. Ova pogodnost olakšava daljinsko praćenje, održavanje i nadogradnju funkcija.

Stanica za punjenje omogućava punjenje električnih vozila koristeći i DC i AC način punjenja sa priključcima CCS, ChAdeMO za DC, kao i kablom tipa T2 koji omogućava AC punjenje. Ovakva stanica omogućava brzo napajanje električnih automobila uključujući i vozila naredne generacije, tj. punjač je zasnovan na tehnologiji otvorenog industrijskog interfejsa za buduća rešenja.

Namenjena je prvenstveno za obezbeđivanje saobraćajne infrastrukture električnih vozila kao punjačke stanice na autoputevima, taksi stanicama sa elektro automobilima, za infrastrukturu komunalnih specijalnih el. vozila, za parking servise, parkinge supermarketa i sl.

TRI VRSTE PUNJAĆA

Самостојећи пуњач станица за пуњење поседује модуле који испоручују енергију за пуњење и то: 3x20kW (или 2x30kW).

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE